Gratis verzending in Nederland. Betalen met iDeal, PayPal, Creditcard en ING Home’Pay.

Ruilen en retourneren

Annuleren
Indien Zohar fashion reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom aan je terugstorten.

Retourneren
Is het artikel toch niet helemaal wat je ervan verwacht, dan kan je deze retourneren. Stuur een mail naar bestellingen@zoharfashion.nl met als onderwerp ‘retour’ en geef jouw naam en ordernummer op. Stuur binnen 14 dagen (gerekend vanaf de datum van ontvangst) het artikel terug met alle labels. Vul het retourformulier in, dat je hieronder kunt downloaden en zendt het met jouw retour mee. Het product kan alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden onder begeleiding van het retourformulier. De retourkosten zijn voor jouw rekening.
Passen mag uiteraard, maar ‘even dragen’ kan niet.

Let op: mocht blijken dat je niet aan de voorwaarden hebt voldaan, maar wel hebt retour gestuurd, dan moeten wij helaas weer aan jou terug sturen en kunnen we niet overgaan tot terugstorten van het aankoopbedrag.

Liever ruilen voor een ander artikel? Dat kan! Stuur ons even een mail bestellingen@zoharfashion.nl met als onderwerp ‘ruilen’ en stuur ons binnen 14 dagen (gerekend vanaf de besteldatum) het artikel terug. Het product kan alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking met alle labels geretourneerd worden onder begeleiding van het retourformulier. Passen mag uiteraard, maar ‘even dragen’ kan helaas niet. Wij sturen dan jouw nieuw gekozen artikel op. Houdt er rekening mee dat onze artikelen in
beperkte oplages voorradig zijn, dus pas bij bevestiging van onze kant kan je rekenen op het gekozen exemplaar.

Wij adviseren je het pakket aangetekend retour te sturen naar :

Zohar Fashion
Retouren
Gelderlandplein 167
1082 LW Amsterdam

Bewaar de Track & Trace code van uw pakje goed. Zohar fashion kan helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren pakketjes.

Terugbetaling / Bijbetaling
Na ontvangst en controle van het pakket zal er worden gekeken of er een bedrag wordt geretourneerd. Vermeld jouw IBAN nummer en voor buitenlandse betalingen uw BIC/ SWIFT nummer van jouw bank op het retourformulier. Reeds betaalde bedragen worden binnen 8 dagen terugbetaald. Indien er betaald is met een kadobon zal er een nieuwe kadobon worden aangemaakt (en geen geld teruggestort worden).